shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Zija Azizov scoort in Interland Azerbeidzjan – Chili op Mini-WK

Zija Azizov scoorde vanmiddag de gelijkmaker in de wedstrijd tegen Chili op het mini-WK dat gespeeld wordt in het Oostenrijkse Kotschach-Mauten.

Onder het toeziend oog van Marco de Jong, was Zija Azizov tevens de man of the match. Zija speelt de komende 3 dagen nog 2 wedstrijden tegen Croatie en Japan. Zija Azziov speelt normaliter voor het u16-team, maar was door zijn uitstekende prestaties van de laatste maanden opgeroepen voor het u17-team.

Op het mini-WK zijn 12 landen actief : Brazilie, Italie, Mexico, Zambia, Israel, China, Slovenie, USA, Azerbeidzjan, Croatie, Japan en Chili.  Zija Azizov scoorde inmiddels zijn 3e interlandgoal, eerder was hij trefzeker tegen Bulgarije en Turkije. Zija is 1 van de Toptalenten die Azerbeidzjan voortbrengt.

Marco de Jong is eveneens benaderd en in gesprek om actief te zijn voor de voetbalbond van Azerbeidzjan. Marco is 4 dagen actief in Oostenrijk voor wedstrijdanalyses. Tevens vinden er gesprekken plaats tussen Azerbeidzjan en De Jong Academy om Marco de Jong meer te betrekken voor de toekomst van de jeugdvoetballers van Azerbeidzjan.

1 Response

Leave a Reply