shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Zeer sterk KV Turnhout u11 wint van De Jong Academy

De Jong Academy ontving afgelopen vrijdag een uitstekend spelend KV Turnhout u11. Het team van Birol Erkekoglu speelt momenteel uitstekend voetbal en heeft een fantastische drive en zit in een enorme flow.

Veel bekende gezichten bij KV Turnhout :

 • Mick van Geet
 • Naygiro Sambo
 • Damian Weber
 • Arvid van Gaelen
 • Finias Tofan
 • Harm Clijsen

Ook bij De Jong Academy een aantal zeer grote talenten in de gelederen. Onder het toezicht van de scouts van NAC Breda en Willem II/RKC en de massale belangstelling van de op deze wedstrijd afgekomen toeschouwers gingen beide teams de strijd aan.

Mooie aanvallen van beide ploegen in de 1e helft en een behoorlijk wedstrijdtempo gingen beide teams volop in de strijd. KV Turnhout nam afstand van De Jong Academy, maar de spelers van De Jong Academy wilde in het spoor blijven van hun collega-voetballers van Turnhout.

De meeste aanvallen van KV Turnhout eindigden weliswaar in een doelpunt, maar KV Turnhout was ook de terechte winnaar. Met een 4-10 overwinning werd KV Turnhout gehuldigd als winnaar. Later in het seizoen zullen beide teams weer tegenover elkaar staan om eens te kijken hoever onze jongens dan staan.

Selectie De Jong Academy :

 1. Cody van Esch
 2. Philip Overeem
 3. Dennis van Loosbroek
 4. Mike de Koster
 5. Mimoun Ouledsadiq
 6. Micky Woodrow
 7. Jesper van Baast
 8. Bas van de Put
 9. Erayane Mrini
 10. Wieger van Beurden

 

Leave a Reply