shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Wisselend succes voor De Jong Academy op UVS/Leiden-toernooien : 6e, 5e en 1e plaats

Gisteren, donderdag 14 mei 2015, stonden drie UVS/Toernooien op het Programma :
* u9
* u11
* u13

De Jong Academy u9 wist de 1e plaats binnen te slepen. Met een ijzersterk team trad De Jong Academy aan tegen zeer sterke tegenstanders : UVS – GDA – Westlandia – Quick. Dit zijn teams die in hun leeftijdscategorie op het hoogste niveau spelen. Met twee overwinningen en twee gelijke spelen behaalde De Jong Academy de 1e plaats.

De Jong Academy u11 begon uitstekend aan het 9 vs 9-toernooi met een 2-1 overwinning op Velo E1. In de 2e wedstrijd werd helaas met 1-4 verloren van de latere kampioen UVS. In de 3e wedstrijd verloor De Jong Academy onverdiend met 0-2 van KV Turnhout u11, dat aantrad met enkele oudere spelers. Om de 5e-6e plaats werd helaas verloren. Zeer leerzaam toernooi voor de spelers van De Jong Academy. Voor de meeste spelers was het de 1e keer op een iets groter speelveld.

De Jong Academy u13 had de meest zware poule, met fantastische tegenstanders : Waasland Beveren, JVOZ, KV Turnhout en UVS.
Voor De Jong Academy was dit toernooi net iets van een te hoog kaliber. Tegen Waasland Beveren werd nog een verdienstelijk gelijkspel behaald, daarna was JVOZ de betere met en aantal uitstekende spelers in de gelederen. Dat UVS/Leiden beschikt over een uitstekende vereniging bewees de D1, die onder andere won van DJA, maar ook van de andere teams. Helaas verloor De Jong Academy ook, onverdiend, van KV Turnhout. Al met al had er mer ingezeten, maar DJA u13 zal toch een tandje bij moeten gaan zetten. Uitdaging voldoende voor de toekomst.

Leave a Reply