shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Winst en verlies voor DJA tegen KV Turnhout u11

Gisteren, woensdag 19 februari 2014, stonden 2 wedstrijden van De Jong Academy u11 tegen KV Turnhout op het programma.

De Jong Academy won met 2-6 van het Provinciale team van KV Turnhout, terwijl DJA u11 met 5-2 verloor van het Nationale u11 team van KV Turnhout.

De Jong Academy liet goed voetbal te zien in de wedstrijd tegen u11P van KV Turnhout. Door doelpunten van Mickey Woodrow en Mike de Koster bereikte De Jong Academy een 0-2 voorsprong met de rust. Na de pauze breidde DJA haar voorsprong uit naar 0-5 door doelpunten van Mahan Yarahmadi (2*) en M’Barek Michel. Door 2 tegendoelpunten pakte DJA de draad weer op en beeindigde de wedstrijd met een klinkende 2-6 overwinning.

De Jong Academy had tegen de Nationale u11 van KVTurnhout meer moeite. Na een goede 1e helft en een 0-1 voorsprong door Danie Postiena,wist De Jong Academy kort na rust zelfs op 0-2 te komen door Jasper van Lieshout. Toch blijkt altijd dat de stabiliteit van een team dat al langer samenspeelt vaak doorslaggevend is. De strijd werd door DJA wel aangegaan, maar KV Turnhout drukte zowat alle kansen in doelpunten uit. De eindstand van 5-2 was weliswaar terecht, maar enigszins geflateerd.

Op korte termijn zullen wederom 2 teams van De Jong Academy actief zijn tegen KV Turnhout. 

Leave a Reply