shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

vv GDC kent een zeer stroeve start van haar debuut in de 1e Klasse na het behalen van de promotie afgelopen seizoen

Afgelopen seizoen 2014-2015 presteerde vv GDC ver boven hun kunnen door te promoveren naar de 1e klasse, terwijl de doelstelling handhaving was. Komend seizoen 2015-2016 is de doelstelling handhaving in de 1e Klasse.

Inmiddels bevindt vv GDC zich in de onderste regionen van de 1e klasse. “Dit was ook wel te verwachten, aldus Marco de Jong. We zullen kwalitatief aan moeten haken bij de onderste helft van de rangschikking. Afgelopen seizoen hebben we fantastisch gepresteerd en uiteindelijk wel verdiend promotie afgedwongen naar de 1e klasse”.

“De bovenste helft van onze tegenstanders in de 1e klasse zijn allemaal afkomstig uit de Hoofdklasse en willen zo snel mogelijk terug keren. Deze clubs werken met een begroting voor hun A-selectie. Dat is niet erg, maar wij zullen met vv GDC alle zeilen bij moeten zetten. Wij doen het met allemaal eigen jongens uit het dorp. Ik ben nog steeds hartstikke trots op wat onze spelers wekelijks willen brengen. Spelen met eigen jongens uit het dorp en daar het maximale uit gaan halen, zo zopu het eigenlijk overal moeten zijn. Toch ben ik ervan overtuigd dat we dit seizoen nog zeker gaan verrassen”.