Laatste Nieuws

vv GDC doet uitstekende zaken in de Nacompetitie tegen GPC Vlissingen : 1-1

vv GDC heeft uitstekende zaken gedaan in de nacompetitie tegen GPC Vlissingen.
In de uitwedstrijd behaalde vv GDC een verdienstelijk 1-1 gelijkspel.

Voor vv GDC had er overigens veel meer ingezeten dan het 1-1 gelijkspel. In de 1e minuut werd al een strafschop voor vv GDC onthouden door de slecht leidende scheidsrechter. Na 3 minuten scoorde GPC Vlissingen de 1-0 uit een rommelige situatie. Daarna was het alleen vv GDC wat de klok sloeg.

Vele opgelegde kansen voor vv GDC, maar tot scoren kwam het alleen pas in de 67e minuut. Na een uitstekende vrije trap van Joost van Rooijen wist Benjamin Vos de 1-1 binnen te tikken. Na deze 1-1 volgde een waar slotoffensief van 23 minuten. Helaas wist vv GDC niet de volledige winst binnen te halen.

Volgende week zaterdag 23 mei 2015 gaat vv GDC wederom de strijd aan met GPC Vlissingen op het sportpark aan de Nieuwe Steeg. De aftrap is om 14.30 uur.