shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

vv GDC boekt wereldprestatie met een klinkende 0-1 overwinning op nummer 4 van de rangschikking : Roda’46

Afgelopen week boekte vv GDC een 3-0 overwinning op Zuidvogels en vandaag werd een wereldprestatie geleverd door met 0-1 te winnen van de nummer 4 op de ranglijst : Roda’46. Binnen een tijdbestek van 7 dagen behaalde vv GDC 6 punten. Vanuit een hopeloze situatie zit vv GDC in een fantastische reeks en voert de ranglijst aan van de 2e periode met 2 gespeeld en 6 punten. Ook op de ranglijst doet GDC goede zaken en sluit aan bij een aantal andere clubs.

Roda’46 leek vandaag een onneembare tegenstander. Fantastische spelers voorzien van fluwelen techniek en creativiteit. Hartstocht, passie en winnaarsmentaliteit brachten de 3 punten in het Eethense kamp. Na een fantastisch uitgevoerde counter, individuele klasse van Mitchell Landbrug in zijn actie en de koelbloedigheid van Pascal de Vries bracht vv GDC in de 55e minuut aan de leiding en deze voorsprong werd vakkundig behouden.

GDC laat wekelijks zijn ontwikkeling zien op dit toch wel hele hoge niveau en presteert wederom fantastisch. Spelers raken in vorm, automatismen zijn in het veld te zien, opdrachten worden uitgevoerd en teamspirit wordt wekelijks tentoon gespreid.

Komende dinsdag de Regio Cup-wedstrijd tegen RKVSC en zaterdag 21 november 2015 de vriendschappelijke wedstrijd thuis tegen IJFC. Op zaterdag 28 november 2015 de zeer belangrijke wedstrijd tegen Woudenberg.