shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Voorbereidingen De Jong Academy 2013-2014 in volle gang

Achter de schermen bereidt Marco de Jong zich voor op het belangrijke komende seizoen 2013-2014. Kan het afgelopen seizoen overtroffen worden ?

Inmiddels hebben de eerste 80 spelers/keepers zich al  ingeschreven voor het komende seizoen. De Jong Academy zal haar activiteiten het komende seizoen stevig uitbreiden met een aantal fantastische Events. Ook het aantal oefenwedstrijden zal komend seizoen weer meer gaan worden.

Hoe staat het ervoor met de gescoutte spelers ? Afgelopen seizoen hebben we daarin zeker een nieuw record gevestigd. Veel spelers hebben de overstap gemaakt naar een Betaald Voetbal Organisatie.

De locatie van svReeshof is inmiddels al definitief vastgelegd voor komend seizoen. Aangaande de overige locatie(s) is Marco de Jong nog in gesprek. Ook zal De Jong Academy vestigingen opstarten in Turnhout en Antwerpen.

De TopSport-Jeugdopleiding is in opstart en de website zal vernieuwd gaan worden. Ook zal een extern scoutingsapparaat opgezet gaan worden en zal De Jong Academy zich gaan specialiseren in video-opnamen.

Deze week zal het komende seizoen 2013-2014 vastgelegd worden in de Nieuwsbrief 2013-2014.

 

Leave a Reply