shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Voetbalschool De Jong Academy bereikt akkoord aangaande een samenwerkingsverband met Voetbalschool El Meliani en onderzoekt de mogelijkheden van een eigen voetbalclub

Afgelopen week bereikte Marco de Jong een akkoord aangaande een samenwerkingsverband met voetbalschool El Meliani. Na diverse uitstekende gesprekken bereikten beide partijen een akkoord voor een samenwerking.

El Meliani biedt diverse takken van sport aan op het gebied van fitness, kickboksen, conditie-training en voetbaltraining. Tevens beschikt El Meliani over een eigen boarding-kunstgrasveld van 22 bij 11 meter en de activiteiten vinden plaats in Veghel.

Marco de Jong zal, in samenwerking met El Meliani, diverse techniektrainingen, clinics, demonstratie-trainingen verzorgen in het werkgebied van Veghel en omstreken. Tevens zullen spelers van El Meliani beschikbaar zijn voor de wedstrijden, stages en events die De Jong Academy organiseert. Deze activiteiten zullen zowel in Tilburg als in Veghel plaats vinden.

“Fantastisch nieuws voor De Jong Academy, aldus Marco de Jong. Op dit moment is het extreem druk binnen de Academy. We organiseren tal van activiteiten en e Academy groeit enorm. Komend seizoen zullen we moeten uitbreiden om de groei van de Academy op te vangen en de samenwerking met El Meliani is daarin een uitstekende stap”.

“Tevens zal een samenwerkingsverband met een Academy aangegaan worden met betrekking op de vestiging van de Wilrijkse Pleinen in Antwerpen. Mogelijkheid is ook aanwezig dat Marco de Jong deze Academy zal overnemen en de eigenaar in dienst zal treden bij voetbalschool De Jong Academy”.

In alle gevallen zal de trainingsmethodiek en voetbalvisie van Marco de Jong centraal blijven staan in het aangaan van de samenwerkingsverbanden.

“De Jong Academy 2.0 is enorm gewild in Nederland en Belgie en onze Academy wordt enorm gewaardeerd en staat fantastisch te boek. Ook in Tilburg zal met 1 Academy gesproken gaan worden over een eventuele “kleine” samenwerking”.

Komend seizoen zal de 1e stap gezet worden naar de opzet van een eigen voetbalclub binnen De Jong Academy. In het Jeugdbeleid van De Jong Academy zullen teams gevormd worden op basis van leeftijd en kwaliteit. Daarin zullen de spelers opgeleid worden in tal van trainingsvormen. De teams zullen uitgebreid worden naar complete lichtingen. De mogelijkheden worden inmiddels onderzocht om eventueel in competitieverband aan te kunnen treden.