shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Vestiging De Jong Academy Curacao opent haar deuren op zeer korte termijn

Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor de opening van de volgende bedrijven van Marco de Jong :

  • De Jong Academy Curacao
  • CA Management B.V.

Achter de schermen wordt enorm hard gewerkt aan de opbouw van deze fantastische Academy. Gelijktijdig met de Academy zal ook het CA Management B.V. van start gaan.

Marco de Jong is momenteel ruim 2 1/2 jaar actief voor de voetbalbond van Curacao, de Federashon Futbol Korsou. Afgelopen periode hebben beide partijen besloten om het huidige contract open te breken en nog jaren met elkaar door te gaan.

De Academy en het Management zullen een aanvulling gaan vormen voor de huidige activiteiten van Marco de Jong bij FFK.

“Met de opstart van de Academy en het Management willen we de kansen van de talentvolle voetballers van Curacao om profvoetballer te worden vergroten. Nog meer aandacht voor de individuele voetballer en zowel begeleiding op als langs het veld”, aldus Marco de Jong.

“CA Management B.V. zal een brug moeten vormen tussen Curacao en de Betaald Voetbal Organisaties in Nederland en Belgie”.

“Vanuit de Academy is de mogelijkheid aanwezig om nog meer spelers van Curacao de mogelijkheid te geven om aan te sluiten bij de kwalitatief hoog aangeschreven Academy-trainingen”.

“Daarnaast zal de Academy dienst doen als scouting-cel voor de voetbalbond van Curacao, de Federashon Futbol Korsou”.

De verwachting is dat de eerste activiteiten van De Jong Academy en CA Management B.V. plaats zullen gaan vinden in de maand juni 2021.