shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Vanaf 1 juni 2016 start De Jong Academy 2.0 met de introductie van : “Mentale Begeleiding voor de individuele jeugdvoetballer”

Vanaf 1 juni 2016 start De Jong Academy 2.0 met de introductie van : “Mentale Begeleiding voor de individuele jeugdvoetballer”. Binnen De Jong Academy 2.0 wordt vooral getraind op technische, tactische en fysieke vaardigheden.

Vanaf 1 juni 2016 is het mogelijk om in te schrijven voor mentale begeleiding. Dit is binnen de ontwikkeling van een jeugdvoetballer een zeer belangrijk aspect. Dit wordt door veel mensen onderschat, maar heeft een zeer grote impact op de jeugdvoetballer en vindt dagelijks plaats.

Marco de Jong gaat zich toeleggen op deze zeer interessante ontwikkeling : “In het profvoetbal is de mentale weerbaarheid wellicht nog belangrijker dan wat je technisch, fysiek en tactisch kan. Spelers staan continu onder een bepaalde prestatiedruk, er wordt enorm veel van de spelers gevraagd. Om goed te kunnen presteren moeten de spelers in balans zijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik kijk enorm uit naar de ontwikkeling en samenwerking op mentaal gebied van de individuele jeugdvoetballer. Binnen de Academy is daar nog een enorme progressie te maken”.

Voor aanvullende informatie kunnen spelers zich richten tot Marco de Jong :  djaacademy@gmail.com

Mentaal 1 Mentaal 2 Mentaal 3 Mentaal 4 mentaal 5