shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Vacatures voetbalschool De Jong Academy : Vestigingsmanager, Personal Trainer en Voetbaltrainer

De Jong Academy ontwikkelt zich in een enorm hoog tempo, waarbij de groei van het aantal trainingen enorm opvalt. De Jong Academy is al vele seizoenen in trek bij veel jonge, goede en ambitieuze voetballers. De afgelopen maand verwelkomde Marco de Jong zo’n 16 nieuwe spelers en hij verwacht dat de komende periode nog veel meer spelers zichzelf aanmelden : “Je merkt dat spelers graag bij De Jong Academy trainen/voetballen. We zijn de ideale springplank naar een hoger niveau. Middels de privé- en reguliere trainingen, ontwikkelen de voetballers zich supersnel”.

“Voor het eerst in 8 seizoenen is de vraag naar bijvoorbeeld privétrainingen zo groot dat ik alle zeilen bij moet zetten om aan de vraag te voldoen. Heel veel spelers vinden de privétrainingen fantastisch en het werpt ook zijn vruchten af. De groepen voor wat betreft de reguliere trainingen zitten ook behoorlijk vol, maar dit is wat makkelijker te plannen. Vanaf de maand november starten ook de Talent Academy-trainingen weer en daarvoor worden wederom onze Toptalenten uitgenodigd”.

Om de groei op te kunnen blijven vangen is Marco de Jong op zoek naar geschikte personen voor de trainers- en begeleidingsstaf. Marco de Jong heeft inmiddels de volgende vacatures open staan :

  • Vestigingsmanager(s)
  • Personal Trainer(s)
  • Voetbaltrainer(s) / TC III is een meerwaarde

Voor aanvullende informatie kunt u een mail sturen naar Marco de Jong :  djaacademy@gmail.com.

Tevens kunt u in de betreffende mail uw CV meesturen, voorzien van pasfoto.