shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

UPDATE / Zeer geslaagde Talentendag 2017 van De Jong Academy / In samenwerking met de scouts van diverse Betaald Voetbal Organisaties

Afgelopen zaterdag 21 oktober 2017 stond de 1e editie van de Talentendag van De Jong Academy op het programma. Scouts van de diverse Betaald Voetbal Organisaties werden door Marco de Jong uitgenodigd om de Toptalenten te bekijken. Maar liefst 7 scouts waren op deze Talentendag afgekomen en kregen fantastische talentvolle spelers voorgeschoteld. Inmiddels heeft dit al geleid tot enkele uitnodigingen voor stage-trainingen bij 2 Betaald Voetbal Organisaties.

De Talentendag werd opgedeeld in diverse leeftijdscategorieen en verdeeld over de volgende trainingsvormen :

  • 1 vs 1 / Onder leiding van Thomas Kok. (contractspeler Willem II)
  • Agility-training / Onder leiding van Rob Kiliaan. (Ex KNVB, sc’t Zand, Desk en RKDVC, nu actief bij Stedoco)
  • 4 vs 4 / Onder leiding van Alvaro Dankers, Rik van Gijsel en Patricia van Krieken

In een 2-uur-durend programma werden tal van fantastische voetbalmomenten de boeken ingeschreven. Spelers waren afkomstig van diverse voetbalverenigingen uit Nederland en België en konden terugzien op een fantastisch Event. De foto’s zullen 1 dezer dagen op de facebook-pagina van De Jong Academy geplaatst gaan worden.

Op zaterdag 4 november 2017 zal de volgende Workshop / Event plaats vinden. Op hele korte termijn zal bekend gemaakt worden welke Event dit zal zijn, maar het belooft wederom een spektakelstuk te worden.