shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

UPDATE Talent Academy : De Jong Academy “2007” sterk vertegenwoordigd en toplichting binnen de Academy

Talent Academy 2016 is uitstekend begonnen aan het project. Afgelopen zaterdag stond de 1e sessie op het programma en dat werd gelijk een daverend succes.

Binnen de Talent Academy is een grote groep vertegenwoordigd van het geboortejaar 2007, de u9. Deze groep staat bekend als zeer talentvol en herbergt spelers die later in de Betaald Voetbal Organisaties actief zullen zijn :

 • Aidan Josephina :  Multifunctionele speler met uitstekende basisvaardigheden. Heeft goed dribbelvermogen en en uitstekend spelinzicht. Functioneel tweebenig. Speelt voor sc’t Zand.
 • Chaib Zariah :  Speler met fantastische techniek en inzicht. Een zeer sterk overzicht en een uitstekend voetbalintelligentie. Creatieve speler van het Belgische Royal FC Capellen.
 • Jimmi Hendriks :  Explosieve, creatieve speler met een uitstekend spelinzicht. Fantastische snelheid in de benen en zeer doelgericht. Komt volgend seizoen uit voor PSV FUNdament.
 • Keyane Elouansaidi :   Uitstekende techniek en technische speler. Uitstekend in de passing en sterk in de 1 vs 1. Kan uitgroeien tot sterspeler binnen DJA. Spelt voor sc’t Zand.
 • Marvin van Schijndel :  Keeper van beroep, maakt uitstekende stappen. Wordt iedere week beter en ontwikkelt zich enorm snel. Lang en toch atletisch. Speelt momenteel voor vv Helvoirt.
 • Yosri Azahaf :  Rechterverdediger van sc’t Zand. Ontwikkelt zich uitstekend. “Voetballende” verdediger en durft vooruit te spelen. Uitstekende basisvaardigheden en uitstekend potentieel.
 • Noah Roque da Silva :  Tweebenig functioneel, technisch, creatieve speler met goed spelinzicht. Kan op meerdere posities uit de voeten. Mooie speelstijl. Speelt voor sv Reeshof.
 • Rayen Nivillac :  Fysiek sterke, snelle speler. Behoorlijk compleet en op verschillende posities inzetbaar. Hard schot en uitstekende duelkracht. Functionele actie. Speelt voor TSV Gudok.
 • Raman Alijassin :  Zeer creatieve, balvaardige speler met uitstekend spelinzicht. Goede passeerbeweging en goed in de combinatie. Speelt op dit moment voor sc’t Zand.
 • Shyvairo Hassainali :  Snelle behendige speler, doelgericht en effectief in scorend vermogen. Functionele techniek en inzetbaar in de aanval. Actief voor sc ’t Zand.
 • Xavi Hesselberth :  Ontwikkelt zich in een zeer snel tempo. Goed in de combinatie en een echte team-player. Functionele basistechniek en een uitstekend spelinzicht. Komt momenteel uit voor TSV Gudok.
 • Rayan Kouttane :  Zeer explosieve, snelle aanvaller. Zeer doelgericht en gezegend met een super 1 vs 1 actie in de benen. Functionele techniek en een uitstekend schot.

Jimmi Hendriks en Rayen Nivillac zijn 2008-spelers en zeer veelbelovend voor de toekomst. Binnen zeer korte termijn heeft De Jong Academy er weer een toplichting bij in de Academy. Naast deze 12 Toptalenten zijn nog meer 2007-2008 spelers actief binnen de Academy die behoren tot deze TOP-categorie.

2007 en 2008