shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Update inschrijvingen deelname De Jong Academy voor het seizoen 2016-2017 / 30% stijging op hetzelfde tijdstip afgelopen seizoen

De Jong Academy blijft uitstekend in trek bij de ware voetbal-liefhebber. Inmiddels blijft de teller qua inschrijvingen alsmaar stijgen. De Jong Academy kent op hetzelfde tijdstip/datum in 2015 een stijging van 30%.

De combinatie van trainingen, wedstrijden en Elite-sessies hebben een explosieve groei teweeg gebracht. Ook zijn inmiddels al een aantal teams aan het ontstaan op de diverse selectie-criteria. Komend seizoen 2016-2017 starten de oefenwedstrijden al in september en oktober 2016. Marco de Jong heeft inmiddels een aantal afspraken vastgelegd met diverse Betaald Voetbal Organisaties.

Ook een extreme run op de privetrainingen voor komend seizoen 2016-2017. In principe zijn 13 wekelijkse-privetrainingen vrijgemaakt om ingepland te worden. Inmiddels gaat ook dit snel naar een 100% bezettingsgraad. Nog enkele mogelijkheden zijn op dit moment vacant.

Voor Jong DJA, dit is het team van geboortejaar 2001 en ouder, staat nog een fantastisch plan in de steigers. De groep van Jong DJA zal een project bevatten waarin gewerkt wordt naar een ware Elite-eenheid. Deze groep zal extreem voorbereid worden voor het grote werk, de eindfase van de Betaald Voetbal Organisaties.

Inmiddels valt ook het grote aantal nieuwe inschrijvingen op. Veel nieuwe spelers weten de weg naar De Jong Academy te vinden. Veel spelers van fantastisch speelniveau. Op korte termijn wordt de 2e sessie van The Transformation aangeboden. Deze vindt plaats in de maand augustus 2016.