shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

UPDATE De Jong Academy : seizoen 2016-2017 / Voortgang Academy is sensationeel

De Jong Academy is het seizoen 2016-2017 uitstekend en voortvarend gestart. Gedurende de seizoenswisseling vindt normaliter het normale proces plaats. Spelers stoppen en nieuwe spelers sluiten aan. Daarnaast wordt gekeken of de trainingsgroepen in balans zijn.

De Jong Academy kent een sensationele ontwikkeling van kwaliteit en kwantiteit. Gedurende de maanden september en oktober 2016 zijn inmiddels 24 spelers toegetreden tot de Academy. Nooit eerder waren zoveel nieuwe spelers aangesloten.

Inmiddels zijn er ook een aantal wedstrijden gespeeld tegen de jeugdteams van Willem II en ook in de maand november 2016 staan een behoorlijk aantal wedstrijden op het programma tegen Willem II en PSV. Ook zijn reeds een aantal inschrijvingen voor deelname aan toernooien bekend.

Enorm veel spelers zijn toegetreden tot de privétrainingen van De Jong Academy. Inmiddels maken maar liefst 30 spelers gebruik van het Persoonlijk Ontwikkelings Traject. Ook hiermee vestigt De Jong Academy een record. Nog nooit lagen de privétrainingen hoger dan 20 spelers.

Komende week wordt het programma van de Talent Academy bekend. Afgelopen seizoen namen enorm veel spelers deel aan dit fantastisch project. The Transformation-trainingen zijn inmiddels begonnen en kent een deelnameveld van 16 spelers.

Het werkbezoek van Marco de Jong aan het Engelse Londen kent een vervolg in november 2016.

De nieuwsbrief van oktober / november 2016 verschijnt komende week en er volgen nog tal van activiteiten :

  • Agility-trainingen
  • NAC Sport Video Analyse i.c.m. Smartgoals
  • Bestelbus-sponsoring
  • En nog veel meer.

logo marco def