shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Update Business-club : Stersponsor Careos Groep bindt zich aan voetbalschool De Jong Academy

Uitstekend nieuws vanuit de Business-club van voetbalschool De Jong Academy. Afgelopen week wist Marco de Jong, namens voetbalschool De Jong Academy, overeenstemming te bereiken met Stersponsor Careos Groep.

Careos Groep staat onder leiding van eigenaar/directeur Mark van Schijndel.

Careos Groep is actief in opleiding, advisering, ontwikkeling en beheer van woon- en zorgvastgoed. De opdrachten richten zich op vastgoedstrategie, ontwikkeling van huisvestingsconcepten en project- en bouwmanagement voor de woon-, welzijn- en zorgsector. Op dit moment is Careos Groep onder andere betrokken bij de transformatie van diverse verzorgingshuizen van scheidend wonen en zorg en nieuwe bestemmingen. Ook heeft Careos Groep projecten onderhanden zoals nieuwbouw van zorgcomplexen en renovatie/verbouw van bestaand woon- en zorgvastgoed.

Naast zelfstandig ondernemer is Mark van Schijndel de vader van Xavier en Marvin en samen met zijn vrouw José steunen ze hun kinderen in hun sportieve ontwikkeling. In dat kader past ook de sportieve ondersteuning van De Jong Academy. Inmiddels zijn Xavier en Marvin al jarenlang, met veel plezier, lid van De Jong Academy.

Marco de Jong is enorm content met de samenwerking tussen Careos Groep en De Jong Academy, om zodoende de Academy verder te kunnen laten ontwikkelen.

Careos Groep

Careos Groep