shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Update Brandon Ricardo : Debuut in 2e Divisie bij Spakenburg 1 in uitstekende 0-2 overwinning tegen Excelsior Maassluis

Vandaag, zaterdag 11 februari 2023, heeft Brandon Ricardo, ex-speler van het Curaçaose Tera Kora UD, zijn debuut gemaakt in het 1e team van Spakenburg, in de 0-2 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior Maassluis.

Na een aantal wedstrijden opgeroepen te zijn voor de selectie van Spakenburg 1, was het vandaag eindelijk zover dat Brandon Ricardo zijn werkelijke debuut wist te maken.

Het gaat supersnel met de carrière van Brandon Ricardo. Binnen een aantal maanden van het Curaçaose Tewra Kora UD naar de 2e Divisie van Nederland, bij de beker-sensatie Spakenburg.

DJA Management is extreem trots op de ontwikkelingen van Brandon. “Dit is natuurlijk een fantastische stap van Brandon. En deze jongen verdient het echt om meer kansen te krijgen”, aldus Marco de Jong.

“Brandon Ricardo heeft unieke, specifieke kwaliteiten. En vooral kwaliteiten die bijna niemand heeft die op dit niveau speelt. Als je ziet hoe snel deze jongen zich, mede dankzij zijn mede-spelers van Spakenburg, ontwikkelt, dan wordt dit een sensatie op de Nederlandse voetbalvelden”.

“Ik ben ervan overtuigd dat Brandon Ricardo zijn plafond nog lang niet bereikt heeft. Wij als Management zijn overtuigd van de kwaliteiten van Brandon. Als je al ziet hoeveel belangstelling er is van andere clubs in Nederland en ook Belgie, dan heeft Brandon al een behoorlijk visitekaartje afgegeven”.

“Op naar de volgende stap voor Brandon Ricardo”.