shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Uitstekende resultaten voor De Jong Academy in wedstrijden tegen Sarto / verlies voor de JO11 en winst voor de JO9 en JO10

Afgelopen week speelden de teams van De Jong Academy JO9, JO10 en JO11 tegen de leeftijdsgenoten van Sarto en boekten uitstekende resultaten.

Afgelopen maandag 12 november 2018 liep De Jong Academy JO11 helaas tegen een 2-5 nederlaag aan tegen Sarto.

Na een 0-4 achterstand wist de JO11.toch nog terug te komen tot een spannende 2-4 in het 4e kwart, maar besliste Sarto de wedstrijd kort voor tijd : 2-5.

De Jong Academy JO9, de Young Stars, behield hun 3-jarige ongeslagen stastatus met een nipte 6-5 overwinning op Sarto.

Ditwas een uitstekend resultaat voor de Young Stars, aangezien Sarto momenteel uitkomt in de Hoofdklasse en De Jong Academy nog niet heel veel wedstrijden gespeeld had.

De Jong Academy JO10 wist hun wedstrijd tegen Sarto uitstekend en soeverein met 10-6 te winnen. Ook dit is een fantastisch resultaat en de Young Stars van de JO10 kan tevens uitstekende cijfers overleggen.

Heel makkelijk ging het scoreverloop niet, maar de eindstand van 10-6 was wel de weergave van het spelbeeld.

Marco de Jong is enorm tevreden over de resultaten van de oefenwedstrijden : “Ja, ik ben zeker tevreden met de resultaten. Sarto speelt momenteel met alle teams in de Hoofdklasse en heeft enorm veel spelers in de Jeugdopleiding, keuze voldoende”.

“Wij zijn met onze JO9 al 3 jaar ongeslagen en dat zegt ook wel iets natuurlijk. Tegen Sarto deden weer een aantal zeer talentvolle spelers mee die de ongeslagen statis wisten te behouden. Wij zijn met de Academy ook een enorme hofleverancier van de BVO’s”.

“De JO10 beschikt ook over een uitstekende lichting, waarbij er ook nog eens 5 spelers afwezig waren om uiteenlopende redenen. De JO10 is een zeer talentvolle groep die nog een level hoger opgeleid kan gaan worden. Daar zal de komende maanden aandact aan besteed worden”.

“De JO11 was niet geheel compleet tegen Sarto, maar ook Sarto beschikt ook over een goed team. Coach Rik van Gijsel, als.speler en trainer opgeleid bij De Jong Academy, zwaait de scepter en levert goed werk bij de Tilburgse club. Ook bij de JO11 een aantal afwezige spelers. In de maanden november, december 2018 en januari 2019 zullen een aantal spelers een bepaald programma af gaan werken”.