View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Uitstekende resultaten van De Jong Academy tegen de u9/u10/u11-teams van PSV FUNdament

Afgelopen woensdag speelden de u9/u10a/u10b/u11-teams van De Jong Academy tegen de leeftijdscategorieen van PSV FUNdament. Op het schitterende complex van vv GIlze noteerden de teams van De Jong Academy uitstekende resultaten.

Alleen de wedstrijd tegen PSV u9, 16-1, leidde tot een teleurstellend resultaat. Marco de Jong heeft juist enorm veel vertrouwen in deze lichting, dus verwacht dat dit een eenmalige teleurstelling is. Tegen PSV u10a leed De Jong Academy een 11-9 nederlaag, met een zeer spannend scoreverloop. Het team van Thomas Kok speelde lange tijd voor de winst, maar verloor nipt.

PSV u10b was ook net een maatje te groot voor het team van De Jong Academy. Met een zeer acceptabele 10-6 nederlaag toonden de spelers van de Academy hun goede vorm. Veel spelers scoorden een dikke voldoende onder leiding van Emerson Smulders en Zaid el Kahla.

De Jong Academy kwam enkele minuten tekort voor een fantastisch resultaat tegen PSV u11. Zeven minuten voor tijd besliste PSV de wedstrijd en eindigde de wedstrijd in een 2-1 overwinning voor PSV u11. Het team van Marco de Jong liet een fantastische wedstrijd zien en maakte er samen met PSV een schitterende voorstelling van. Een spannende wedstrijd met weliswaar weinig doelpunten, maar wel met enorm goed veldspel.

Marco de Jong kijkt alweer uit naar de volgende wedstrijden van De Jong Academy. In december 2016 staan wederom veel mooie wedstrijden op het programma.