Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Uitstekende prestatie DJA tegen Willem II/RKC : 3-3

Afgelopen dinsdag 6 november 2012 de wedstrijd tussen Willem II/RKC U11 – De Jong Academy U12 op het complex van RKC aan de Akkerlaan te Waalwijk. Een zeer aantrekkelijk gelijkopgaande wedstrijd met wat kleine kansjes over en weer.

In de 6e minuut kwam Willem II via een hoekschop en eigen doelpunt op een 1-0 voorsprong. Binnen de minuut maakte Jens Pijnenburg de schitterende 1-1, door de bal vanaf 25 meter boven in de hoek te schieten. De Jong Academy nam de controle over de wedstrijd over en kwam beter in haar spel.

De ruststand van 1-1 mocht overigens terecht genoemd worden.

In de 2e helft eigenlijk hetzelfde wedstrijdbeeld als de 1e helft. Wederom een aantrekkelijke wedstrijd voor de neutrale supporter en toch 4 doelpunten in de maak :

• 33e minuut : 1-2 / Chamil Tchaniev
  • 37e minuut : 2-2
  • 48e minuut : 3-2
  • 50e minuut : 3-3 / Ties Boogaers

Al met al een zeer verdienstelijke wedstrijd met een uitstekend resultaat.

8 Responses

1. 198344 710390Aw, it was an really great post. In thought I would like to set up writing related to this moreover – taking time and actual effort to create a really great article but exactly what do I say I procrastinate alot and also no means manage to go done. 295252