Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Uitstekend De Jong Academy verliest van Willem II/RKC U14 : 1-0

Een uitstekende wedstrijd vanavond van Voetbalschool De Jong Academy U14 tegen de leeftijdsgenoten van Willem II/RKC. Hoe stonden de spelers van De Jong Academy ervoor ten opzichte van hun leeftijdsgenoten van Willem II/RKC.

In een aantrekkelijke wedstrijd van 3 helften van 23 minuten werd De Jong Academy uiteindelijk verslagen met 1-0 in de 31e minuut. De Jong Academy bood uitstekend weerstand en liet zeker vier 100 % kansen onbenut. Met de snelheid van Nick Pijnenburg werd De Jong Academy een aantal keren supergevaarlijk.

De Jong Academy speelde zeer geconcentreerd en uitstekend in de opbouw van acheruit. Steeds werd de vrije man op het middenveld gevonden om vooruit te kunnen voetballen. Willem II/RKC speelde overigens een uitstekende 1e helft en had een aantal mogelijkheden om op vroorsprong te komen. Ook voor De Jong Academy een aantal gevaarlijke situaties. De 2e helft scoorde Willem II/RKC de 1-0 voorsprong die ze niet meer uit handen gaven.

De 2e en 3e helft liet De Jong Academy zich van de beste kant zien en creeerde via goed veldspel enorme kansen. Tot vier keer toe hield de keeper van Willem II/RKC zijn ploeg op de been. Trainer Marco de Jong was zeer content over het vertoonde spel en dat biedt zeer veel perspectief voor de toekomst.