shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Uitslagen zaterdag 17 november 2012

Desk E1 kent een vrije val in de Hoofdklasse, bezet momenteel na de 0-5 nederlaag tegen ODC de 8e plaats. Taxandria gaat als een raket omhoog op de ranglijst, 1-3 winst op RWB E1. Inmiddels een 5e plaats met uitzicht op de Top 3. Taxandria D1 maakte een misstap tegen BLC, 2-2 gelijkspel en 1 punt achter op FC Engelen.

Spanning in de top van de F1 klasse tussen Nemelaer, RWB en Taxandria. sv Nemelaer wist met 3-2 van Taxandria te winnen en ook RWB won hun wedstrijd, stand aan kop :

  1. RWB          8-19
  2. Taxandria  8-18
  3. Nemelaer   8-16

Taxandria A1, met Mustafa Berber in de gelederen, wist voor de 2e keer op rij te winnen. Met een 5-6 overwinning op EFC stijgt de ploeg op de ranglijst. Taxandria B1 boekte een goede 6-2 overwinning, de ploeg van Sjoerd Heijmans stijgt naar de 4e plaats.

Sarto E1 van Jesper Schraven speelde 0-0 tegen het op papier sterke Nemelaer, spanning in de top van het klassement blijft aanwezig. Wederom een knappe overwinning voor Jelle van Schaick : TSV Gudok E1 – sc ’t Zand E1 2-1. Wieger van Beurden staat met sc ’t Zand op een 8e plaats, TSV Gudok E1 verdienstelijk op de 5e plaats en Sarto E1 op de 2e plaats.

Feest in huize Weber. De hoofdrollen in de 8-2 overwinning van Longa F1 op RKTVV F1 waren voor de broers Gino en Damian Weber. Drie doelpunten van Gino en 4 van Damian leidde tot de mooie overwinning.

Willem II(am.) C1 stevent rechtstreek op het kampioenschap af, zeker na de 3-0 winst op Viola C1, een doelpunt van Joey Norbart en 1tje van Mustafa Deveci. Jeffrey Huiskes raakte geblesseerd, Jeffrey spoedig herstel toegewenst. Tresor Mbiavanga heeft het met Longa A1 zeer moeilijk in de 4e Divisie. Na de 3-1 nederlaag tegen Udi A1, zakt de ploeg van Tresor naar de 9e plaats en vecht voor lijfsbehoud. Sarto A1, door De JOng Academy gesponsord, bleef steken op 1-1 tegen medekoploper HVCH.

Sarto B1 zit in de lift naar boven, met een 1-2 overwinning op Oirschot Vooruit. Sc ’t Zand B1 van Frank Keuken in de degradatiezone : 2-2 gelijkspel tegen Wilhelmina Boys B1 en een 11e plaats. Zigo B1 van keeper Rene Heerkens staat in dezelfde klasse op de 6e plaats na weer een overwinning : 1-2 tegen Best Vooruit.

Zigo D1 boekte een nuttige 1-3 overwinning op NOAD. Jimi, Tadhg, Diego en Ravhi doen het in de 1e Klasse behoorlijk goed, een 6e plaats. De E1 van Nevelo staat inmiddels op de 3e plaats na de 2-6 winst op sv Reeshof E2.

Uno Animo E3 bleef koploper, na winst op concurrent Nivo Sparta : 1-2. Uno Animo met Thijs en Max MOlenschot ging met 3-4 kopje onder tegen koploper Nieuwkuijk D1.

Leave a Reply