shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Uitslagen zaterdag 10 november 2012

Ook op zaterdag 10 november 2012 een nagenoeg volledig competitieschema van onze DJA-spelers.

Jack Hernandez speelde met Nevelo B1 3-3 tegen RKDVC, terwijk Bas Boogaers wederom een puntje haalde, 1-1 uit bij Baardwijk. Taxandria F1, met o.a. Sofian Toufalla in de gelederen, won de topwedstrijd thuis tegen RWB met 1-0 en is momenteel koploper met 3 punten voorsprong op RWB en 6 punten op sv Nemelaer F1. Nemelaer won makkelijk bij Baardwijk met 0-5. Wint Nemelaer de wedstrijd tegen Taxandria, dan is de strijd in deze 1e Klasse volledig open met nog een drietal wedstrijden te gaan.

Desk E1 leed een gevoelige 5-3 nederlaag tegen Haarsteeg E1 en werd op de ranglijst gepasseerd door Taxandria E1, dat een goede 2-0 overwinning boekte op DSC uit Kerkdriel. Veel spelers van De Jong Academy actief in de hoofdklasse van de diverse leeftijdscategorieen. Thijs en Max Molenschot, uitkomend voor Uno Animo D1, wonnen met 2-4 bij Willem II/amateurs en kunnen stijgen naar een 2e plaats als de inhaalwedstrijden gewonnen worden.

Onze spelers van FC Den Bosch waren eveneens goed op dreef. Alvaro Dankers en Raoul Bergraaf leden wel een gevoelige nederlaag thuis tegen JEKA D1, 1-2 eindstand. Tom Visser won met de U13 het lastige duel tegen Fortuna Sittard met 3-2. Rob Keuken en Younes el Asri wonnen ook van Fortuna Sittard, met liefst 2-0. Zija Aziziv, Don Bolsius en Ouassiem Ikmech boekten een ruime 6-1 overwinning op Haaglandia, dat bekend staat om haar uitstekende jeugdopleiding. Deze U15 van FC Den Bosch is de topfavoriet voor de titel. Ginuwine Ayanne en Najim Haddouchi speelden met 1-1 gelijk tegen het Amsterdamse AFC.

Ook goed nieuws uit Turnhout, waar Daan Fonken en Emerson Smulders een 3-8 overwinning konden bijplussen tegen RC Mechelen.

Leave a Reply