shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Uitslagen afgelopen weekend

Taxandria F1 strijdt om het kampioenschap in de 1e klasse tegen zowel RWB en sv Nemelaer. Na een 1-14 zege van Taxandria op Desk is Taxandria titelkandidaat. sv Nemelaer verloor het andere topduel in de klasse tegen RWB met 3-2 en zal alle zeilen bij moeten zetten om terug in de race te komen.

Desk E1 – Taxandria E1 kende een 3-3 gelijkspel en ook deze wedstrijd kende een zeer hoog De Jong Academy-gehalte. Desk laat dure punten liggen in de strijd voor het kampioenschap en Taxandria had zich kunnen melden bij de top van het klassement.

Een goede overwinning voor Taxandria D1 op Zwaluw VFC, het team uit Vugt werd met 8-1 naar huis gestuurd. Strijd om het kampioenschap gaat tussen FC Engelen en Taxandria D1. Deze wedstrijd staat ingepland op 10 november 2012 en kent een aanvang van 11.30 uur.

Sarto E1 boekte een eenvoudige overwinning op Zigo E1 en het team van Jesper Schraven staat gedeeld 1e met SBC, alleen heeft een wedstrijd meer gespeeld. In dezelfde hoofdklasse won TSV Gudok, onder aanvoering van Jelle van Schaick met 4-3 van Jong Brabant. TSV Gudok staat inmiddels op een 5e plaats.

Sarto C2 verloor eveneens een topduel tegen Willem II (amateurs), Veel spelers van De Jong Academy actief in deze wedstrijd. De doelpunten voor Willem II kwamen op naam van Joey Norbart (2*) en het winnende doelpunt van Mustafa Deveci.

Sarto D1 van Chris Vermeer bleef steken op een 1-1 gelijkspel bij Wilhelmina Boys in Best, mede door toedoen van de scheidsrechter.

Hoe staan de trainers Bas Boogaers van Taxandria C1 en Jack Hernandez van sv Nevelo B1 ervoor ?  Bas bezet momenteel een knappe 9e plaats met Taxadria C1 en heeft de weg naar boven gevonden. Een aantal overwinningen in de laatste weken. Jack Hernandez heeft zich in de top van het klassement van de 1e Klasse gemeld. Inmiddels een 5e plaats, maar met een inhaalwedstrijd kan hij bij winst de 3e plaats innemen.

2 Responses

Leave a Reply