shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Topwedstrijd : Willem II/RKC – De Jong Academy 2-1

Fantastisch doelpunt Zija Azizov

Maandag 22 augustus 2011 stond de opening van het seizoen 2011-2012 van voetbalschool De Jong Academy op het programma. Met het schitterende affiche Willem II/RKC – De Jong Academy kreeg voetbalschool De Jong Academy haar gedroomde tegenstander. In een gelijkopgaande wedstrijd wist Willem II/RKC uiteindelijk de winst met 2-1 naar zich toe te trekken.Een schitterende opening van het seizoen : Willem II/RKC – De Jong Academy, bij het stadion van RKC te Waalwijk. De Jong Academy verscheen met 12 spelers van de U13 en 1 speler van de U12. Op een schitterend veld zou De Jong Academy de strijd aangaan met een sterk Willem II/RKC. In een gelijkopgaande wedstrijd was het tempo behoorlijk hoog. Veel kansen en mogelijkheden over en weer maakte van deze wedstrijd een mooi spektakel.

Met veel respect onderling vloog De Jong Academy behoorlijk uit de startblokken. Toch zou het Willem II/RKC zijn dat de score opende en uiteindelijk met 2-0 de rust in zou gaan. De tweede helft hetzelfde beeld, wederom gelijkopgaand. Met een schitterend afstandsschot bracht Zija Azizov de stand op 2-1 en ging voetbalschool De Jong Academy alsnog voor de gelijkmaker. Willem II/RKC wist uiteindelijk de wedstrijd winnend af te sluiten, eindstand 2-1.

Voetbalschool De Jong Academy wil alle ouders en spelers bedanken voor hun aanwezigheid. Ook dank voor Willem II/RKC die De Jong Academy de mogelijkheid heeft geschonken  om tegen Willem II/RKC te mogen spelen. Speciale dank voor Remco Oversier, nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van Willem II/RKC. Voetbalschool De Jong Academy wenst Remco veel succes en plezier toe in zijn functie als Hoofd Jeugdopleiding bij de Trots van Brabant.

Voor de foto’s van de wedstrijd: klik hier

Leave a Reply