shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Topwedstrijd tegen “debuut-tegenstander” op 7 januari 2017 : FC Utrecht u11 – De Jong Academy u11/u12

Voor het eerst in de historie speelt De Jong Academy een wedstrijd tegen een team uit de jeugdafdeling van FC Utrecht. Een samenstelling van u11/u12-spelers zal het gaan opnemen tegen FC Utrecht in een uitwedstrijd op zaterdag 7 januari 2017 om 10.00 uur.

Marco de Jong keert daarmee terug naar 1 van zijn vorige clubs en ziet deze wedstrijd als een fantastisch affiche. “FC Utrecht heeft een fantastische jeugdopleiding en behoort al jaren tot de Top van Nederland. FC Utrecht levert al jaren toptalenten in zowel de eigen 1e ploeg als wel bij andere Betaald Voetbal Organisaties in Nederland”.

“De Jong Academy boekt enorme vooruitgang in zijn ontwikkeling als Academy. De wedstrijd tegen FC Utrecht is een fantastische 1e stap naar wedstrijden tegen profclubs uit Midden Nederland. Tot aan vandaag werden voornamelijk wedstrijden gespeeld in Zuid Nederland en Noord Belgie”.

Marco de Jong beschikt over een fantastisch netwerk bij clubs in Nederland en Belgie, waardoor het mogelijk is om de teams van De Jong Academy te kunnen laten spelen tegen de leeftijdsgenoten van de Betaald Voetbal Organisaties.

fc-utrechtlogo-marco-def