shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Toptalenten DJA C1 winnen met 13-0 van NOAD C1

Dat Voetbalschool De Jong Academy een Toplichting C1 heeft was vorig seizoen natuurlijk ook al bekend, maar vandaag speelde De Jong Academy C1 een weergaloze wedstrijd tegen NOAD C1. De teller zou uiteidnelijk stoppen bij 13 doelpunten. Dat De Jong Academy veel Toptalenten in huis heeft begint nu ook bij veel mensen door te dringen. Vandaag stonden maar liefst 10 van de 13 spelers van de C1 van De Jong Academy op het veld, die ook actief zijn bij Betaald Voetbal Organisaties.

De Jong Academy speelde vandaag met 10 spelers van de U14 en 3 spelers van de U15. In totaal 2 spelers van FC Den Bosch, 1 speler van NAC Breda, 1 speler van KV Mechelen, 6 spelers van Royal FC Antwerp, 2 spelers van sc ’t Zand en 1 speler van Essche Boys behaalden de hhoste score in 3 edities De Jong Academy.

Doelpunten van Zija Azizov (3), Daniel Iakovlevski (4), Tim Boeckstaens (3), Tristan Vaes (2) en Julian van de Hoef (1) en onder andere 5 assists van Julian van de Hoef sierden de statistieken. Ook bij de tegenpartij enkele namen van Voetbalschool De Jong Academy. Nick Verzijl, Maxim Fontanel, Julian Smolders en Maiky Josefina speelden mee bij NOAD C1.

3 Responses

Leave a Reply