shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Toptalent Rayen Nivillac (TSV Gudok) ontvangt uitnodiging voor stage Willem II

Afgelopen week ontving Rayen Nivillac van TSV Gudok een uitnodiging van Willem II voor 4 stagetrainingen. Uitstekend nieuws voor Rayen Nivillac die 2 weken terug een uitstekende wedstrijd speelde met De Jong Academy tegen de o10 van Willem II, een leeftijdscategorie ouder.

Rayen is een sterke en snelle speler, die op alle 3 posities aan de rechterkant uitstekend uit de voeten kan. Rayen is een multifunctionele speler die en zeer sterke ontwikkeling doormaakt en al een aantal seizoen deel uitmaakt van De Jong Academy (Management B.V.) en vanaf afgelopen seizoen traint volgens een persoonlijk begeleidingstraject.

Marco de Jong heeft enorm veel vertrouwen in de kwaliteiten van Rayen Nivillac : “Voor mij is het nog niet eens een verrassing dat Rayen stage mag lopen bij Willem II. Rayen is een uitstekende 2008-speler en speelt bij De Jong Academy al mee in de lichting van 2007. Wekelijks boekt Rayen vooruitgang in het persoonlijk begeleidingstraject. Daarnaast is Rayen erg sterk en snel en bovenal een fijne speler binnen onze Academy”.

DE JONG ACADEMY TALENTEN