shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Toptalent Julian Belle in training voor topseizoen bij nieuwe club Dessel Sport

Afgelopen zomer maakte Toptalent Julian Belle de transfer van 3e Klasser KV Turnhout naar de 2e Klasser Dessel Sport en zit in een uitstekende opgaande lijn. De aanvallende middenvelder wil komend seizoen wederom een goede ontwikkeling doormaken en heeft gekozen voor de ambitieuze Belgische 2e Klasser. Julian is zeer sterk aan de bal, heeft een verfijnde (trap)techniek, zeer sterk overzicht met en zonder bal en erg creatief.

Julian Belle zit middenin de voorbereiding op het seizoen 2015-2016 en 29 juli 2015 starten de eerste trainingen bij Dessel Sport. Momenteel volgt Julian bij De Jong Academy 2.0, onder leiding van Marco de Jong, het persoonlijk begeleidingstraject.

“Julian is een uitstekend talent, die in zichzelf wil investeren. Hij is zeer gedreven en wil kijken waar zijn grens ligt. Julian heeft een uitstekende drive en zeer veel kwaliteiten. We werken samen aan zijn doelstellingen voor komend seizoen en ik ben ervan overtuigd dat deze trainingsmethode aanslaat bij Julian, aldus Marco de Jong”.

04-09-2014 SPORT; PORTRETJES DE JONG ACADEMY AUTO 2014; DISTELBERGSTRAAT 23; TILBURG De foto's voor op de auto van Dja. Op de foto  ?????. Foto Andy Smulders / Persfoto.com

Leave a Reply