shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Topper : De Jong Academy U14 – Willem II/RKC U14 1-2

Vanavond, woensdag 21 maart 2012, stond de topper tussen De Jong Academy U14 – Willem II/RKC U14 op het programma. Een fantastisch affiche, een spannende wedstrijd, met Willem II/RKC als uiteindelijke winnaar : 1-2.

Op het veld van WSJ, beschikbaar gesteld door WSJ-voorzitter Huub Melis, werd de wedstrijd in een uitstekende ambiance gespeeld. Onder leiding van scheidsrechter Bjorn van Osch, ook in opleiding van Voetbalschool De Jong Academy, werd een gelijkopgaande wedstrijd aan de vele toeschouwers gepresenteerd. Willem II/RKC had een vijftal spelers op stage en ook De Jong Academy verscheen met een nieuw gezicht in de gelederen : Royce Almeida Concalves.

“Gastspelers” in de U14-selectie waren de U13-spelers Timo Schollaardt en Joey Nuijten. Beide spelers lopen momenteel ook stage bij Willem II/RKC en hopen op een toekomst bij de trots van Tilburg.

Voetbalschool De Jong Academy heeft voor haar U14 haar doelstelling bijgesteld. In plaats van het spelen van oefenwedstrijden tegen Betaald Voetbal Organisaties wil Voetbalschool De Jong Academy de strijd aangaan met de Betaald Voetbal Organisaties. Afgelopen zondag nam DJA U14 alvast de 1e stap naar deze doelstelling door FC Den Bosch met 2-6 te verslaan.

Vanavond een gelijkopgaande wedstrijd in de eerste helft. De Jong Academy kreeg een aantal kansen om de stand te openen, maar de keeper van Willem II/RKC hield Willem II/RKC op de been. In de 17e  minuut was het echter raak, na een schitterend opgezette aanval. De schitterende voorzet van Daniel Iakovlevski werd uitstekend binnen gekopt door Zija Azizov : 0-1. Deze uitslag werd als ruststand op het scorebord weergegeven.

In de 2e helft een sterker Willem II/RKC, wat bleek uit het veldoverwicht. Willem II/RKC speelde de bal goed rond en door een goed positiespel controleerden de gasten de wedstrijd. Door doelpunten in de 37e en 60e minuut wist Willem II/RKC uiteindelijk toch met een 1-2 overwinning huiswaarts te keren.

Voetbalschool De Jong Academy dankt Willem II/RKC voor de mogelijkheid om deze oefenwedstrijd te spelen. Ook dankt Voetbalschool De Jong Academy voetbalvereniging WSJ voor het mogelijk maken van deze wedstrijd en het beschikbaar stellen van het speelveld.

Leave a Reply