shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Thomas Kok (Willem II) is modelprof en fantastisch ambassadeur van De Jong Academy (Management B.V.)

Thomas 3
Thomas Kok is al aan zijn zevende seizoen bezig bij Voetbalschool De Jong Academy. Vanaf dag 1 van de oprichting van De Jong Academy is Thomas al actief en is een ware ambassadeur van de Academy. In alle zeven seizoenen heeft Thomas nauwelijks een training gemist.

Thomas startte zijn voetbalcarriere bij het Tilburgse sc ’t Zand. Na een aantal seizoenen in de jeugdopleiding vervolgde Thomas zijn weg bij de Belgische 2e Klasser Royal FC Antwerp. Bij de Belgische subtopper ontpopte Thomas zich als een ware leider binnen en buiten het veld. Zijn prestaties in Belgie werden opgemerkt bij Willem II en Thomas maakte 2 seizoenen geleden de overstap van Royal FC Antwerp naar Tilburg. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor de u16 en het huidige seizoen is hij actief als aanvoerder van Willem II B1. Het komende seizoen heeft Thomas bijgetekend bij Willem II A1.

Thomas is een dynamisch, tactisch, fysiek en mentaal sterke speler en heeft fantastische technische basisvaardigheden. Thomas kan uitstekend uit de voeten als centrale verdediger/middenvelder en is een voorbeeld voor iedere ploeg. Thomas beschikt over een goede pass en dito overzicht, leest het spel uitstekend.

Dit seizoen is Thomas Kok gestart als techniektrainer binnen De Jong Academy en doet dit echt fantastisch. Hij heeft de allerjongste jeugd onder zijn hoede en ligt hartstikke goed binnen de spelers, ouders en trainersstaf.

Thomas ontpopt zich dus als een ware modelprof en ambassadeur binnen De Jong Academy en Willem II en we gaan absoluut meer horen van hem in de professionele voetbalwereld.
Thomas 1
Thomas 2

Leave a Reply