shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Thomas Kok met een assist beslissend in het behalen van de Periodetitel van FC Dordrecht in de Jupiler League / Historie : 1e prijs voor een speler van De Jong Academy

Gisterenavond stond de allesbeslissende wedstrijd voor de periodetitel van de Jupiler League op het programma voor Thomas Kok :

  • FC Dordrecht – RKC Waalwijk

Inmiddels is Thomas Kok verhuurd van Willem II naar FC Dordrecht en sinds zijn komst wonnen ze 6 van de 8 wedstrijden en stegen naar een uitstekende 9e plaats. Bij winst zou FC Dordrecht beslag leggen op de periodetitel en verzekerd zijn van de Play Offs.

Marco de Jong was aandachtig toeschouwer en zag met eigen ogen een fantastische en leidende Thomas Kok op het middenveld van FC Dordrecht. Met een solide verdediging en gevaarlijke en snelle spelers voorin zorgde Thomas Kok met zijn kwaliteiten voor de benodigde balans in het team. Met een assist van Thomas in de 70e minuut wist FC Dordrecht met 1-0 te winnen.

Daarmee is Thomas Kok de 1e speler van De Jong Academy die een belangrijke prijs behaalt in een professionele competitie. Inmiddels bestaat De Jong Academy 9 jaar en gezien de leeftijdscategorieen stromen de spelers nu het betaalde voetbal in.

We hadden eerder o.a. het debuut van Thomas Kok bij Willem II, Robert Roosen bij Royal FC Antwerp, Wessel Sprangers bij Willem II en Zija Azizov bij FC Den Bosch. Daarnaast de contracten voor Thomas Kok, Zija Azizov en Robert Roosen, de transfer van Naygiro Sambo van Fc Den Bosch naar Vitesse en natuurlijk de nationale selecties van Zija Azizov (Azerbeidzjan) en Naygiro Sambo (Nederland).

Thomas, proficiat met deze fantastische prijs en prestatie.