shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Teleurstelling Sarto na gelijkspel tegen Emplina / 1-1

Sarto wist vandaag helaas geen 3 punten mee naar huis te nemen. Na een zeer rommelige 1e helft wist Sarto comnstant de controle over de wedstrijd te behouden. Met uitstekend kansen op de openingstreffer wist Sarto kans na kans te laten liggen. Dat Emplima op dit moment de 2e plaats bezet is eigenlijk onbegrijpelijk.

Na 54 minuten wist Sarto dan eindelijk op 0-1 te komen door een goede actie van Tom van Zundert. Een totaal verdiende voorsprong en mogelijkheden voldoende om de stand uit te bouwen naar 0-2. Vreemd genoeg kantelde de wedstrijd een kwartier voor tijd naar Emplina. Vanuit het niets en door een fout in de verdediging boog Emplina de stand naar 1-1. De laatste minuten waren geen noemenswaardige feiten te noteren. Een gignatische teleurstelling voor Sarto tegen de nummer 2 van de ranglijst.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen de nummer 10 op de ranglijst : Wilhelmina. Bij winst zal Sarto zich melden voor de eindsprint naar een topklassering in de 3e Klasse Zuid 1 van de KNVB. Op zondag 18 maart 2012 staat de zeer belangrijke wedstrijd op het programma tegen Zwaluw VFC, de koploper in de stand en de koploper van de 2e Periode. Bij winst en puntverlies van Helvoirt wint Sarto de 2e periodetitel en is dan verzekerd van in ieder geval de nacompetitie.

Leave a Reply