shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Stijging Percentage BVO/RJO-spelers binnen De Jong Academy : 33,65%

De Jong Academy kan inmiddels een voetbalinstituut genoemd worden. Nagenoeg alle spelers stromen Voetbalschool De Jong Academy in als amateurvoetballer en op korte termijn ontwikkelen deze spelers zich tot BVO/RJO-spelers.

De statistieken wijzen uit dat momenteel 33,65% van de spelers van De Jong Academy actief zijn in een jeugdopleiding van een BVO/RJO. Op dit moment lopen er nog spelers stage bij diverse clubs in Nederland en Belgie. Daarnaast zijn veel spelers binnen De Jong Academy actief die nog niet de leeftijd hebben bereikt om in aanmerking te kunnen komen van een BVO-RJO.  

Marco de Jong, eigenaar van De Jong Academy, is uitermate trots op deze statistieken: “In vijf jaar tijd is De Jong Academy doorgegroeid naar een voetbalinstituut. Alle spelers starten als amateurspeler. Ook komt het af en toe voor dat spelers stoppen, zodra ze de stap maken naar een BVO/RJO, anders had het cijfer waarschijnlijk boven de 40 % gezeten. Komend seizoen gaan we nog meer aan de slag met de spelers die doorgegroeid zijn naar een BVO/RJO. We gaan ze nog meer begeleiden op weg naar naar hun 1e contract als profvoetballer.”  

Leave a Reply