shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Start inschrijvingen De Jong Academy 2014/2015

Vandaag, dinsdag 24 juni 2014, start de inschrijving van De Jong Academy 2014-2015. Spelers kunnen zich inschrijven en hun plaatsje binnen Voetbalschool De Jong Academy veilig stellen. Komend seizoen 2014/2015 belooft een Topseizoen te worden voor de Academy.

De inschrijving biedt de speler zekerheid voor een plaats binnen de Topjeugdopleiding van De Jong Academy. Spelers worden direct ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Inschrijving binnen De Jong Academy kan zoals altijd het gehele seizoen door, maar de groepen kennen komend seizoen een maximum van spelers, dus snelle inschrijving is aan te bevelen.

Komend seizoen veel activiteiten rondom de trainingen van De Jong Academy. Ook zal De Jong Academy een aantrekkelijk wedstrijdschema hanteren en een aantal innovaties op trainingsgebied. De clubs waar Voetbalschool De Jong Academy mee gaat samenwerken is reeds bekend en dit biedt behoorlijk wat mogelijkheden voor de toekomst.

Spelers kunnen zich via de website www.dejongacademy.nl aanmelden voor komend seizoen 2014-2015. Spelers die momenteel al lid zijn van Voetbalschool De Jong Academy dienen zich wel opnieuw aan te melden voor het komende seizoen 2014-2015.

1 Response

Leave a Reply