shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Spelerprofiel (5) : Raoul Bergraaf ( Sarto E1 )

Deze week in de schijnwerpers : Raoul Bergraaf. Afgelopen weekend kwam Raoul in het nieuws door maar liefst vijf doelpunten te maken in de wedstrijd van De Jong Academy tegen NOAD E1.(8-3 winst)

Raoul Bergraaf - Groeibriljant

Overigens is dit geen uitzondering, aangezien Raoul Bergraaf topscorer aller tijden is bij Voetbalschool De Jong Academy.  Al 2 jaar toont Raoul zijn klasse bij De Jong Academy met uitstekende inzet, zijn vele acties op snelheid en inderdaad zijn scorend vermogen.

Raoul Bergraaf speelt bij Sarto in de E1 en is 2e-jaars-E-pupil. Raoul kan op alle drie de posities voorin uit de voeten. Hij is weliswaar rechtsbenig maar speelt ook graag vanaf de linksbuitenpositie. Graag wil Raoul dit seizoen topscorer worden bij Sarto E1.

Favoriete spelers van Raoul zijn Jerson Cabral (Feyenoord) en Lionel Messi (Barcelona) en hij vindt de stadions van Feyenoord, De Kuip, en Barcelona, Camp Nou, de mooiste van Europa. Raoul is lid geworden van Voetbalschool De Jong Academy omdat hij beter wilt worden in alle facetten van het voetbal.

Marco de Jong : “Raoul is 1 van de Toptalenten van Voetbalschool De Jong Academy en heeft een uitstekende indruk gemaakt op de Technische staf. We gaan hem dit seizoen steeds meer begeleiden om hem de stap te laten maken naar een Betaald Voetbal Organisatie. Wekelijks laat Raoul ons zien wat hij in huis heeft. Raoul is 1 van de groeibriljantjes van onze voetbalschool. Daarnaast heeft Raoul een uitstekend karakter en de wil om steeds beter te worden”.

3 Responses

Leave a Reply