shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Sarto wint 1/2 finale play-off na voetbalthriller : 2-3 na verlenging

Na het 0-0 gelijkspel tegen SBC op eigen veld stond Sarto voor de loodzware opdracht om zich ten koste van SBC te plaatsen voor de finale van de play-offs. Sarto met een volledig fitte selectie zou de strijd aangaan met SBC, wat zou leiden tot een absolute thriller.

In de eerste 10 minuten van de wedstrijd werd Sarto volledig weggespeeld door SBC, wat leidde tot de zeer verdiende 1-0 van SBC in de 9e minuut. Ook na de 1-0 bleef SBC domineren. Pas in de 20e minuut kwam Sarto wat beter in haar spel en dit leverde een spannend gevecht op. Mitchell Landbrug scoorde 1-1 met een afstandsschot van zo’n 30 meter. De keeper van SBC ging hierbij niet helemaal vrijuit.

Bekomen van de schrik en de toch ook wel weer verdiende gelijkmaker werd de ruststand bepaald op 1-1. Marco de Jong, trainer van Sarto, bracht in de rust Cyriel van Heemst in en de opdracht was om wat meer controle te krijgen op de wedstrijd door al in een vroeg stadium druk te zetten op de tegenpartij. Wederom, net als afgelopen week, veranderde het spelbeeld ten ginste van Sarto. Uiteindelijk stond de eindstand van 1-1 op het scorebord en we konden gaan verlengen.

SBC kwam 1 minuut voor het einde van de 1e verlenging onnodig op een 2-1 voorsprong, maa nog in dezelfde minuut maakte Milo met de kop de 2-2. In de rust van de verlenging nog de nodige aanwijzingen en de slijtageslag kon beginnen. Twee minuten voor tijd velde Ralph Engel het vonnis over SBC met een zeer bekeken doelpiunt : 2-3.

Sarto speelt op zaterdag 26 mei 2012 uit bij Valkenswaard, dat Taxandria versloeg, en op maandag 28 mei 2012 thuis tegen Valkenswaard.

 

1 Response

Leave a Reply