shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Sarto 1 wint van directe concurrent RKJVV en stijgt naar 10e plaats : 5-1

De uitslag doet anders vermoeden dan het beeld van de wedstrijd. Sarto vecht al 1 1/2 jaar iedere wedstrijd een strijd uit voor een goed resultaat. Als de druk het grootst is presteren de spelers uit De Blaak het best. Directe concurrent RKJVV werd met 5-1 naar huis gestuurd en Sarto stijgt naar een “veilige” 10e plaats op de ranglijst.

Na de promotie afgelopen seizoen 2012-2013 speelt Sarto goed voetbal, alleen scoren is en blijft een probleem. Toch wist Sarto afgelopen weekend 5 keer te scoren. Na drie opgelegde kansen op de 1-0, kwam Sarto in de problemen door een doelpunt van RKJVV in de 30e minuut. RKJVV tekende voor de 0-1 ruststand.

In de rust een donderspeech om de missie van vandaag toch te volbrengen. Inmiddels met 2 wissels in de ploeg, Stijn voor Milo en Jordy voor Tijs, werd door Marco de Jong duidelijk aangegeven dat er gewonnen moest worden vandaag. Een ontketend Sarto liet zien waartoe het in staat is. Met messcherpe aanvalspatronen werd RKJVV volledig van de mat af gespeeld :

  • 53e minuut : 1-1 Rens van Bladel
  • 55e minuut : 2-1 Stijn van den Broek
  • 86e minuut : 3-1 Stijn van den Broek
  • 88e minuut : 4-1 Rens van Bladel
  • 90e minuut : 5-1 Rafilion Kanawi

Een goede les voor de spelers van Sarto is dat het zijn ware gezicht moet laten zien vanaf het begin van de wedstrijd. Voetbal is een sport waarin inzet basisnummer 1 is. Creativiteit, fysieke balans en omschakelingsmomenten bepalen nog steeds de meerwaarde in het hedendaagse voetbal.

Leave a Reply