shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Sarto 1 wint topper met 1-0 en pakt 2e Periodetitel

In de Topwedstrijd tussen Sarto 1 – Zwaluw VFC bekroonde Sarto 1 zich afgelopen zondag tot absolute winnaar van het weekend. Met een rake kopbal van Rens van Bladel wist Sarto met 1-0 te winnen van koploper Zwaluw VFC. Ook de concurrenten van Sarto wisten niet tewinnen. Zowel Emplina, BMC en Helvoirt speelden alle drie gelijk.

Door deze resultaten stijgt Sarto naar een 3e plaats op de ranglijst. Belangrijker nog was de strijd om de 2e periodetitel. Door de winst van Sarto op de koploper van de 2e periode Zwaluw VFC en het gelijkspel van Helvoirt bij NOAD verzekerde Sarto zich van de winst van de 2e Periodetitel en plaatste Sarto zich voor de play-offs aan het einde van het seizoen.

Het verschil met koploper Zwaluw VFC bedraag momenteel 9 punten op de ranglijst. Toch heeft hoofdtrainer Marco de Jong nog alle hoop gevestigd op het kampioenschap. “Zwaluw VFC krijgt nog de volledige top van onze competitie en laat zeer zeker nog een aantal punten liggen. Aan ons de taak om in ieder geval onze eigen wedstrijden te winnen. Inmiddels zijn we reeds 5 wedstrijden ongeslagen en dat smaakt naar meer.”

Komend weekend speelt Sarto de derby uit tegen NOAD.

Leave a Reply