Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Sarto 1 wint toernooi van RKTVC : 2* winst

Voor Sarto stond zondag 5 augustus 2012 het toernooi van RKTVC te Tiel op het programma. Gespeeld zou gaan worden tegen RKTVC en Fala Lobi in wedstrijden van 2* 35 minuten. Selectie van Sarto telde 17 spelers en 2 keepers.

De 1e wedstrijd werd aangetreden tegen RKTVC, afgelopen seizoen kampioen en komend seizoen uitkomend in de 4e Klasse. De redelijk voetballende ploeg RKTVC kon het Sarto nauwelijks moeilijk maken en Sarto legde een uitstekende wedstrijd op de mat. Met fantastisch positiespel creeerde Sarto kans op kans, alleen ontbrak het aan scorend vermogen. Toch wist Sarto een tandje bij te zetten en scoorde een aantal zeer fraaie velddoelpunten. Nieuwkomer Appie Azaoug liet schitterende staaltjes technisch voetbal zien, Rens van Bladel wist wederom een dikke voldoende te scoren en Mitchell Landbrug tekende voor 2 doelpunten.

• 65e minuut / 1-5 Bart Brok

De 2e wedstrijd startte Sarto met een zestal nieuwe spelers tegen Faja Lobi. Een moeizaam verlopen wedstrijd. Vanaf minuut 1 een zeer slordig Sarto dat moeilijk aan voetballen toekwam. Faja Lobi was veel brutaler dan Sarto en strafte onzuiverheden van Sarto af in een verdiende voorsprong 1-0. Langzamerhand een sterker wordend Sarto, dat toch de wedstrijd onder controle kreeg.

Veel blessures inmiddels in het kamp van Sarto :

* Gijs Quispel / Wouter Quispel / Thijs Bastijns / Devi Theunissen / Boy van Boven. Naast de blessures van Wilmar Jantji, Mark de Reuver en Daan Jurriens begint de ziekenboeg toch weer behoorlijk vol te lopen. Sarto traint ook erg zwaar dit seizoen, aangezien Sarto wederom hoge ogen wil gaan gooien dit seizoen.

Scoreverloop tegen Faja Lobi :

• 5e minuut   : 1-0
  • 33e minuut : 1-1 Mitchell Landbrug
  • 38e minuut : 1-2 Appie Azaoug
  • 43e minuut : 2-2
  • 49e minuut : 2-3 Bart Brok

A.s. dinsdag speelt Sarto 1 tegen sc ’t Zand op het complex op de Bijsterveldenlaan. Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur.