Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Sarto 1 wint bij nummer 2 BMC : 1-2

Sarto 1 deed gisterenmiddag uitstekende zaken door met 1-2 te winnen van de nummer 2 op de ranglijst BMC. In een uitstekende wedstrijd had Sarto reeds in de 1e helft voldoende mogelijkheden om al op een ruime voorsprong te staan. Met twee doelpunten in de 2e helft wist Milo Brown de aandacht op zich te nemen. Met een zeer verdiend doelpunt in de allerlaatste minuut nam Sarto 3 punten mee naar huis.

Sarto blijft door deze overwinning in de strijd voor de play-off-plaatsen. Ook de koploper, Zwaluw VFC, lioet 2 dure punten liggen tegen hekkesluiter Vlijmense Boys. Tevens is komende week de laatste wedstrijd voor de strijd om het 2e-periode-ticket. Sarto zal sowieso moeten winnen en is afhankelijk van zowel Zwaluw VFC en Helvoirt. Sarto speelt tegen de nieuwe nummer 2 : Emplina.