shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Sarto 1 – Willem II/RKC A1 1-1

Sarto 1 speelde afgelopen dinsdag 17 april 2012 een oefenwedstrijd tegen Willem II/RKC A1, uitkomend in de eredivisie en met een 5e plaats zeer verdienstelijk. Sarto speelde wellicht haar beste wedstrijd van het seizoen en gaf 1 minuut voor tijd uiteindelijk de volledige winst uit handen. Met een zondagschot wist Willem II/RKC A1 toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Sarto is volledig in voorbereiding op de naderende play-off-wedstrijden. Hoofdtrainer Marco de Jong heeft zijn zinnen gezet op wederom promotie naar de 2e Klasse. Drie promoties met twee verschillende clubs achtereen en de honger is nog steeds niet over. “Als trainer moet je altijd streven naar succes. Sarto is klaar om de strijd aan te gaan. Met de week wordt het beter bij Sarto. We hebben nog 2 competitiewedstrijden te spelen en gaan bovendien voor 6 punten. We willen 41 punten halen deze competitie”.

Sarto begon uitstekend aan de wedstrijd tegen Willem II/RKC. Met een nagenoeg voltallige selectie wist Sarto mee te gaan in het hoge tempo. De beste kansen waren absoluut voor Sarto en Willem II/RKC mocht nog blij zijn dat Sarto niet uitliep naar een hogere score. Met een doelpunt in de 49e minuut van Stijn van de Broek, na een assist van Mitchell Landbrug, nam Sarto de controle van de wedstrijd in eigen handen. Niets leek Sarto in de weg te staan op een mooie overwinning van Sarto, tot dat zondagschot in de laatste minuut van de blessuretijd.

1 Response

Leave a Reply