Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Sarto 1 – SBC 1 eindigt onbeslist : 0-0

Een op papier sterke tegenstander uit de 3e Klasse D van de KNVB : SBC uit Son en Breugel. SBC heeft het hele seizoen bovenaan gestaan en gaf het de laatste 4 wedstrijden volledig weg. Sarto daarentegen uitstekend op dreef en zeer gemotiveerd.

De 1e helft was het qua voetbal SBC dat het heft in handen had. Met een aantal goede kansen kwamen ze zeer sterk uit de startblokken. Sarto kwam gaanderweg de wedstrijd vorderde steeds beter in haar spel en kreeg een aantal behoorlijk goede kansen om op voorsprong te komen.

De 2e helft was echt voor Sarto, met goed en agressief vooruitverdedigen creeerde Sarto enorm veel kansen. Het geluk zat vandaag echter niet mee en de eindstand van 0-0 geeft veel vertrouwen voor komende zondag, de uitwedstrijd tegen SBC.