shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Sarto 1 ligt uit de bekerstrijd en richt zich op de competitie

Uitslagen bekertoernooi Sarto 1 :

  • Sarto 1 – vv Gestel 1    1-3
  • RKDVC 1 – Sarto 1      0-4
  • Unitas’59  1 – Sarto 1  3-1

Sarto 1 heeft, ondanks 2 nederlagen, een geslaagd bekertoernooi achter de rug. Een zeer geflatteerde eindstand houdt Sarto 1 uit de 2e ronde. De 1e wedstrijd tegen vv Gestel was de tussenstand na 60 minuten 1-0 in het voordeel van Sarto. Na een rode kaart in de 60e minuut van Mark de Vreede draaide de wedstrijd van 1-0 in 1-3. Met een man minder en reeds een keeper in de rust gewisseld, was een veldspeler in het doel van Sarto een brug te ver. Uitstekend veldspel en toch wel een tevreden gevoel.

De 2e wedstrijd tegen RKDVC was de beste wedstrijd van Sarto in ruim een jaar tijd. Sarto speelde een bijna perfecte wedstrijd en dit werd nog zachtjes uitgedrukt in de cijfers 0-4.

Vandaag de wedstrijd uit tegen Unitas’59 leverde een uiterst schlemielige 3-1 nederlaag op. Een zeer aanvallend ingesteld Sarto-team ging op zoek naar een goede wedstrijd. De 1e helft was volledig in handen van Sarto, maar leidde wel tot een 1-0 achterstand. Kort voor rust kwam Sarto terug op 1-1 en nam wederom het initiatief. In een matige 2e helft werd Sarto met de neus op de feiten gedrukt. De wet geldt nog steeds : “Als je zelf de kansen niet benut, dan …….”.

Al met al heeft Sarto een uitstekende voorbereidingsfase achter de rug en is de technische staf uitermate tevreden over de kwalitatieve groei van het elftal. Sarto is klaar voor de competitiestart komende zondag 2 september 2012, thuis tegen Roosendaal.

1 Response

  1. 769132 249514Hi there, just became aware of your weblog by means of Google, and discovered that its truly informative. Im gonna watch out for brussels. I will appreciate in the event you continue this in future. Lots of men and women is going to be benefited from your writing. Cheers! 429336

Leave a Reply