shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Samenwerking tussen De Jong Academy en Tjil! Kinderopvang ! gaat komende week van start

Voetbalschool De Jong Academy gaat vanaf januari 2016 samenwerken met Tjil! Kinderopvang !

De Jong Academy zal vanaf januari 2016 elke donderdag een voetbaltraining gaan verzorgen bij Tjil! Beweeg! BSO op het complex van Zigo .

De kinderen van de Beweeg! BSO van Tjil kunnen elke donderdagmiddag meedoen aan een training van een echt ervaren voetbaltrainer. Veel van de trainers binnen de Jong Academy hebben zelf bij topclubs gespeeld of ze spelen daar nu nog.

Deelname aan deze trainingen maken deel uit van het activiteitenprogramma van de Beweeg! BSO. Kinderen van Tjil! Kinderopvang ! kunnen zich hiervoor inschrijven.

Maar ook kinderen die géén gebruik maken van de Beweeg! BSO kunnen meedoen aan deze trainingen! De Jong Academy heeft hiervoor strippenkaarten die spelers kunnen gebruiken voor alle activiteiten binnen de Academy, zoals bijvoorbeeld de voetbaldagen in de schoolvakanties. Deze strippenkaarten kunnen ook gebruikt worden voor de trainingen bij Tjil! Beweeg! BSO Zigo.

Heeft u interesse in de Beweeg! BSO van Tjil! of in deelname aan de trainingen die de Jong Academy gaat verzorgen op donderdag, neem dan contact op met Tjil! Kinderopvang via info@tjil.net.

logo marco defTjil