shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Robert Roosen zet uitstekende ontwikkeling door richting de A-selectie van Royal FC Antwerp

Wederom een Toptalent dat zich uitstekend verder ontwikkelt in zijn voetbalcarrière en dat is Robert Roosen. Inmiddels is de linksbenige centrale verdediger actief in het Beloftenteam van Royal FC Antwerp en kan zich inmiddels basisspeler noemen. Robert is inmiddels een aantal seizoenen actief in De Jong Academy en kwam eerder uit voor sv Reeshof en NAC Breda.

Robert kan op meerdere posities uit de voeten, maar komt het beste uit de voeten op de positie van centrale verdediger. Afgelopen maandag speelde Robert Roosen, onder toeziend oog van Marco de Jong, een uitstekende wedstrijd tegen Cercle Brugge. Mede door dit optreden mocht Robert afgelopen dinsdag aantreden met de A-selectie van Royal FC Antwerp tegen Zwijndrecht en boekte het een eenvoudige 0-5 overwinning. Robert speelde daarin een uitstekende 2e helft.

Marco de Jong is enorm positief aangaande de ontwikkeling van Robert : “Robert is een uitstekende en vrij complete verdediger. Heeft lengte, sterk linkerbeen, uitstekend overzicht en sterk in de duels. Bij balbezit kiest hij vaak voor de goede oplossing en pakt, ondanks zijn jonge leeftijd, fantastisch zijn coaching. Ik verwacht veel van Robert, belangrijk seizoen komend jaar, maar ik ben er overtuigd van dat Robert het gaat redden als voetballer”.