shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Robert Roosen is uitstekend op dreef en doet ervaring op bij de A-selectie/1e ploeg van Royal FC Antwerp

Robert Roosen maakt een uitstekend seizoen door en maakte al vervroegd de overstap naar het Beloftenteam van Royal FC Antwerp. Robert speelt wekelijks zijn wedstrijden in het hart van de defensie en laat uitstekende wedstrijden zien.

In navolging van Thomas Kok (Willem II) en Zija Azizov (FC Den Bosch) maakte Robert Roosen afgelopen donderdag zijn opwachting bij de A-selectie/1e ploeg van Royal FC Antwerp. Weliswaar op de training, maar dit geldt als een uitstekende stap in de goede richting en smaakt naar meer.

Robert kwam eerder uit voor sv Reeshof en NAC Breda en maakt al enkele seizoenen deel uit van de jeugdopleiding van Royal FC Antwerp en is al zo’n 7 seizoenen actief bij De Jong Academy (Management B.V.)

Marco de Jong : “Robert doet het uitstekend en is 1 van de Toptalenten binnen de Academy. Linkspoot en kan op vele posities in de verdediging en middenveld goed uit de voeten. Beste positie vind ik centraal in de defensie, de positie waar hij nu speelt. Robert heeft de juiste mentaliteit om te slagen tot profvoetballer. Geduld en goed investeren in zichzelf zal de oplossing zijn naar succes. Ik ben ervan overtuigd dat Robert Roosen gaat slagen”.

img_8809