shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Quick Feet Systeem Vision ook in het A-la-carte-programma

Voetbalschool De Jong Academy heeft het product “Quick Feet Systeem Vision” aangeschaft en zal deel uit gaan maken van het a-la-carte-programma. Het product verbetert de handelingssnelheid van de individuele (jeugd)voetballer. Spelers kunnen zich voor dit product opgeven en zullen een cyclus afwerken van 6 trainingen om hun handelingssnelheid te verbeteren.

Quick Feet Vision: met het aangepaste LED-scherm dat visuele aanwijzingen geeft om je ruimtelijke gewaarwording en reflexen te verbeteren. Snel voetenwerk, snelle reflexen, besluitvaardigheid en spiertraining zullen danig op de proef worden gesteld en ontwikkeld worden in het Quick Feet Vision-trainingsprogramma.
Het ontwikkelen van ruimtelijke gewaarwording en vliegensvlugge reflexen is noodzakelijk voor iedere succesvolle speler. In Quick Feet Vision wordt hard aan deze vaardigheden gewerkt, zodat je sneller wordt. De uitdagingen die Quick Feet Vision je geeft zijn pittig, maar je zult het resultaat duidelijk zien wanneer je het veld op gaat.

De Quick feet + Audio systeem (COACH) + apart LED-scherm, waarop de speler aanwijzingen te zien krijgt, zal hiermee de ruimtelijke gewaarwording ontwikkelen, oordat spelers constant over hun schouder moeten blijven kijken.

Het a-la-carte-programma gaat van start in de 3e week van september 2013.

1 Response

Leave a Reply