shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Project van de Young Stars kent een uitstekende start en breidt zich verder uit / Trainingsgroepen nog sterker als afgelopen seizoen

De Young Stars zijn afgelopen vrijdag 9 september 2016 gestart met het nieuwe seizoen 2016-2017. Het project heeft zich zelfs verder uitgebreid en momenteel zijn 18 spelers in de leeftijdscategorieen van 2009 en 2010 actief binnen de Academy.

Hiermee kent het project een stijging van 28,57% en dat reeds bij de start van het seizoen. Daarnaast heeft het project Young Stars ook kwalitatief een behoorlijke stap voorwaarts gemaakt door de specifieke kwaliteiten van de nieuwe Young Stars ten opzichte van Young Stars die afgelopen seizoen actief waren binnen de Academy, die of zelf gestopt zijn of waarin Marco de Jong geadviseerd heeft om te stoppen.

Selectie van de Young Stars :

 1. Danyal de Jong
 2. Jonathan Yeboah
 3. Sam Bari
 4. Job Mol
 5. Daniele Janse
 6. Jassim Azahaf
 7. Dinjo Staps
 8. Ole Hoenders
 9. Jaydrian Petronilia
 10. Kejaro Kerremans
 11. Shakil Benali
 12. Wassim Bezbiz
 13. JJ van der Zanden
 14. Jayden Serauz
 15. Nawfel el Haddouchi
 16. Ilyas El Akadi
 17. Inschrijving loopt nog
 18. Inschrijving loopt nog

Inschrijven bij de Young Stars van De Jong Academy is mogelijk gedurende het seizoen middels een mail naar Marco de Jong :  djaacademy@gmail.com

Binnen het project van de Young Stars worden reguliere trainingen gegeven en wedstrijden/toernooien gespeeld. Daarnaast worden Agility-trainingen georganiseerd voor de motorische vaardigheden.

Het project van de Young Stars geldt als vooropleiding voor het scoutingstraject van de diverse Betaald Voetbal Organisaties. Het verschil tussen het niveau van de trainingen binnen het project van de Young Stars en de reguliere trainingen binnen de amateurverenigingen is enorm groot, niet te vergelijken. Binnen het project van de Young Stars zullen ook de scouts van de BVO’s uitgenodigd worden om de Toptalenten te komen bekijken.

Spelers kunnen zich opgeven voor proeftrainingen : djaacademy@gmail.com